« Terug / Ruiter / Kinder paardrijkleding / Paardrijbroeken / Full seat rijbroeken

LeMieux Mini Pull On rijbroek

Adviesprijs: -30% korting
€ 31,46
Adviesprijs: € 44,95
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
Bespaar tot 50 % op je zomerhighlights
+ EXTRA 13 % korting op Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9 % korting op bijna alle andere merken
Kopieer code: SUMMER-XTRA
€ 79,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 08.07.2024.
Kleur: Thyme
Thyme LeMieux Mini Pull On rijbroek
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 99
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Actieve kleine ruiters zullen zich comfortabel voelen in het zadel met deze Mini Pull On Breeches. De lichte, technische stof maakt gebruik van vochtafvoerende technologie die overtollig vocht van de huid afvoert, waardoor mini-ruiters koel en droog blijven terwijl ze werken aan hun rijvaardigheden. De vierweg stretchstof en naadloos ontwerp bieden bewegingsbevorderende vrijheid, terwijl de bijgewerkte elastische tailleband met jacquard-branding zorgt voor een veilige en ondersteunende pasvorm. Er zijn twee elastische zakken aan beide zijden om schatten en traktaties veilig te houden zonder in de weg te zitten tijdens het rijden, op de boerderij of gewoon voor algemeen dagelijks gebruik. Voor verbeterde veiligheid in het zadel hebben we een volledig zitvlak van siliconen toegevoegd dat uitzonderlijke grip biedt. Tot slot biedt een taps toelopend ontwerp van het onderbeen extra comfort, waardoor deze pull-ons een must-have zijn voor mini-ruiters.

Eigenschappen:

  • Lichtgewicht materiaal
  • Vochtregulerende technologie
  • Vierweg-stretch
  • Elastische tailleband
  • Voordelige naden
  • Twee zakken
  • Siliconen volledige zitvlak

Wasvoorschriften:

Apart wassen op 30 graden Binnenstebuiten wassen Niet in de droger Niet strijken Binnenstebuiten wassen Geen wasverzachter gebruiken

Artikelnr.: 345689

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: